Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verkstadskoordinator till Wacker Neuson

Om tjänsten

Wacker Neuson söker nu en verkstadskoordinator till sin depå i Bålsta. Detta är en direktrekrytering med start enligt överenskommelse.
Wacker Neuson är ett globalt företag med tillverkning och försäljning av bygg och entreprenadmaskiner. Koncernen har över 30 dotterbolag och finns på nästan 200 platser över hela världen. I Sverige tar vi hand om försäljning och eftermarknad på vårthuvudkontor i Malmö och i våra filialer i Bålsta och Göteborg. 

Dina arbetsuppgifter
Som verkstadskoordinator ansvarar du för att säkerställa att stationen fungerar på bästa sätt. En stor del av din roll blir att koordinera arbetet på stationen samt att fungera som stöd i verkstaden vid reparation och underhåll av maskinerna.
I arbetet ingår även:  

Koordination och samarbete med Malmö
Fältservice
Kundservice
Planering, ledning, inköp samt inhyrning av personal
Reparation, lastning och lossning
Försäljning av service och reservdelar
Lagerhantering, inkommande/utgående gods, inventering samt kontroll av lagerstatus
Dokumentation
Inköp, kontering och godkännande av leverantörsfakturor
Orderhantering, fakturering
Fastighetsskötsel

I den här rekryteringen har Wacker Neuson valt att samarbeta med Randstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Osihn på tel. 072 988 90 31.Din bakgrund
Du har gedigen ledarskaps- och verkstadserfarenhet och har haft en liknande tjänst tidigare.Du har erfarenhet av logistikarbete och har god datorvana, gärna från Navision eller liknande. Du talar engelska och svenska flytande. Du har körkort B (gärna BE), truckkort är en fördel. Meriterande om du har tekniska kunskaper om entreprenadmaskiner. Tyska är meriterande.

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är en flexibel lagspelare, ansvarsfull och serviceminded. Du är energisk, stresstålig, ordningssam tillika fokuserad. Vi tror att du är en social person som trivs med att arbeta med andra människor. Du vill bidra till en god stämning och har en positiv inställning. Givetvis har du ett stort intresse för verkstad och produktion. Goda affärer och kvalitetsmedvetenhet är självklart för dig.

Om Randstad
Om RandstadRandstad är världens näst största bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lång erfarenhet av att rekrytera och hyra ut kompetent personal som matchar våra kunders behov. Storleken gör Randstad till en stabil partner samtidigt som du får det lilla företagets personliga bemötande. Vi tar oss tid att lära känna våra kunder och kandidater på djupet för att vi alltid ska kunna leverera bästa matchning för båda parter. Vi arbetar utifrån vår unika unitstruktur som består av två konsultchefer som är ansvariga för hela processen, allt från första kontakt med kund, till att tillsätta personal. Vi arbetar både med bemanning och rekrytering och har specialiserats oss på tjänsteområdena Teknik, IT, Administration, Kontor, Ekonomi, Finans, Produktion och Lager. Med medarbetare i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö är vi idag ett av Sveriges ledande bemanning och rekryteringsföretag.

FordonsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Rekrytering
Heltid
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB

Ansökan

Webbplats:
https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PNOFK026203F3VBQB8N6G8NQ3&nPostingTargetID=2956
Sista ansökningsdag:
2015-09-30
Övrigt:
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.  Vi ser fram emot din ansökan!


Senaste inkomna jobb