Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalitetsingenjör

Om tjänsten

Enheten för mekanisk konstruktion består av grupperna mekanisk konstruktion, material/teknik och anläggning mekanik, hållfasthets beräkningar, mekanisk dokumentation och kvalitetsteknik. Nu söker vi en kvalitetsingenjör till gruppen kvalitetsteknik.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör arbetar du med kravställning, granskning och verifiering vid frågor som gäller mekanisk konstruktion, material och svetsteknik, oförstörande provning (OFP) och leverantörsval. Du arbetar också med kvalitetsstyrning/kontroll i samband med, upphandling, tillverkning, montage, installation och dokumenthantering. Vi står inför stora utmaningar både i grupp och organisation. För rätt person ges tillfälle att vara med och påverka vår gemensamma framtid med kunden i fokus.

Arbetet innebär bland annat:

-Utföra granskningar av underlag och kvalitetskontroll i samband med anläggningsändringar och underhållsåtgärder, vid konstruktion, tillverkning, reparationer, om- och tillbyggnader
-Att specificera och följa upp föreskriven kontroll vid upphandling och tillverkning av mekaniska komponenter och material
-Granskning av mekaniska anordningar mot gällande föreskrifter, standarder, normer samt verksgemensamma krav
-Kontakter med kontrollföretag och tredjepartsorgan
Kontakter med leverantörer i Sverige och utomlands
-Arbeta med granskning av kontrolldokumentation
-Delta i och leda förbättringsarbeten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna inom maskin eller kvalitetsteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbete med kvalitetssäkring eller kvalitetskontroll. Du har ett brinnande intresse för kvalitetsarbete samt interaktionen mellan människa, teknik och organisation. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av Lean och Six Sigma, gärna Green/Black belt utbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du initiativtagande och använder dig av din kreativitet för att hitta nya lösningar eller förbättringsförslag. Du har en god förmåga att fatta beslut och är säljande i din kommunikation. Då arbetet innebär flera kontaktytor så ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Placeringsort
Forsmark

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Andreas Järdeholm, 070-2313103. För information om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryterare Emma Eriksson, 070-6411795.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 september 2015 via www.vattenfall.se/jobb

Fackliga representanter är Katarzyna Ciosek Högström/ Akademikerna, Anders Viklund / Ledarna, Ingemar Eriksson / SEKO, Ingvar Carlsson / Unionen. Samtliga nås på telefon 0173-81 000 (vx).

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
VATTENFALL AB
Hemsida:
http://www.vattenfall.se

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2015-09-20
Övrigt:
www.vattenfall.se/jobb


Senaste inkomna jobb