Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Senior Produktionsingenjör

Om tjänsten

Vi söker dig med hög och bred teknisk kompetens som vill bidra till utvecklingen av vår verksamhet!

Som Senior Produktionsingenjör ingår du i gruppen Processteknik och har en central roll för problemlösning och maskinrelaterat utredningsarbete. Du ansvarar även för att driva förbättringsarbete och uppdrag i projektform. 

Dina huvudarbetsuppgifter är att såväl självständigt som i nära samarbete med andra funktioner:


• Utreda maskinrelaterade problem i tillverkande produktion av läkemedel
• Anskaffning, kvalificering och validering av produktionsutrustning
• Projektleda eller medverka som projektmedlem i olika typer av projekt/uppdrag
• Genomföra tester och provkörningar
• Skapa/uppdatera dokumentation

 

Lämplig bakgrund kan vara akademisk teknisk utbildning med maskininriktning. Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom branscher med styrda kvalitetssystem är ett krav, t ex läkemedels- eller försvarsindustrin. Tidigare erfarenhet av ritningsarbete i CAD är önskvärt.Det är viktigt att du är kommunikativ, drivande och har lätt för att samarbeta. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde 1 februari 2015 eller enligt överenskommelse. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Kent Åkerberg/chef processteknik, tfn 0586-68267. 

Vi ser fram emot din ansökan senast 2014-12-14. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post. Ansök genom nedanstående länk.

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin med säte i Sverige och har cirka 2 100 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar, utveckling av API:er samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar för närvarande omkring 400 olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 3,2 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Italien och Portugal med huvudkontor i Jordbro, Sverige. Recipharms B-aktie (ticker RECI B) är noterad på NASDAQ Stockholm.

För ytterligare information om Recipharm och våra tjänster, vänligen besök www.recipharm.com.

Produktionsingenjör, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Recipharm
Hemsida:
www.recipharm.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.recipharm.com/sv/careers-at-recipharm/current-vacancies/?rmpage=job&rmjob=185%26pp%3D12
Sista ansökningsdag:
2014-12-14


Senaste inkomna jobb