Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionsledare till tillverkande företag i Järna.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en produktionsledare till uppdrag start omgående. Vår kund är ett internationellt tillverkande företag och kan erbjuda produkter för både industri och byggnader. De har drygt 3000 anställda i över 30 länder och finns representerade i över 90 länder genom agenter och distributörer. Kunden söker nu en produktionsledare till sin anläggning i Järna.

Arbetsuppgifter:
Som produktionsledare kommer du att ansvara över ca 30 anställda och arbeta nära verksamheten. Beroende på din bakgrund kommer du antingen att ansvara över distributionsavdelningen eller produktionsavdelningen. Arbetet i verksamheten sköts mycket självständigt med bl.a. lokala ledningsgrupper över vilka du kommer att ansvara. Du kommer att leda 2-3 gruppsamordnare och tillsammans driver ni förbättringsarbeten. I tjänsten ingår också budgetansvar över din verksamhet.

Arbetsplatsen är familjär och prestigelös med låg personalomsättning. Anläggningen i Järna styrs väldigt självständigt trots att den ingår i en större koncern. Företaget kan erbjuda sina kunder snabba leveranstider på alla produkter vilket innebär stor servicekänsla och fart och fläkt. Här får du möjlighet att arbeta i ett klimat med jordnära personer där alla intresserar sig för varandra och hjälps åt samtidigt som du får vara med och bidra både på strategisk och på operativ nivå.


Din profil

Vi söker dig som har en bakgrund inom tillverkningsindustri och nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Du bör ha minst tre års erfarenhet från ledande roller, exempelvis som gruppchef eller avdelningschef. Du har erfarenhet av arbete med personalfrågor, exempelvis rehabilitering och lönesamtal. Har du erfarenhet av större affärssystem är det meriterande.

För att trivas i tjänsten bör du vara en jordnära och flexibel person som förstår att hårt arbete lönar sig. Du har en enkel ledarskapsstil och har lätt för att motivera dina medarbetare. Du måste känna stort ansvarstagande och driv mot förbättringar. Miljön är positiv och lösningsorienterad vilket ställer krav på att du har lätt för att se möjligheterna snarare än problemen men även ha förmågan att omforma dessa idéer till praktiska steg.

Start: Omgående
Arbetstid: Kontorstider
Arbetsplats: Järna
Lön: Individuell lön

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ber vi dig vara snabb in med din ansökan!

Ansök via vår hemsida genom att klicka på knappen "sök jobbet". Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan!


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktad mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på sex orter runtom i hela Sverige. Varje år tillsätter vi över 1 000 jobb och har dagligen ca 250 konsulter ute på uppdrag.

Produktionsledare, tillverkningsindustriVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Maxkompetens Konsult AB
Hemsida:
http://www.maxkompetens.se

Ansökan

Referens:
2975
Webbplats:
http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=2975
Sista ansökningsdag:
2014-12-07
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb