Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teknisk Support till CNS Systems i Linköping

Om tjänsten

Vill du arbeta med teknisk support i ett internationellt företag med möjligheter att resa och utvecklas? Då har CNS Systems tjänsten för dig! Vi söker dig med tekniskt intresse som vill ha kundkontakter och trivs med att ge service med hög kvalité!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta med teknisk support av våra produkter som används inom sjöfart och luftfart. Du tar hand om garantiärenden från kunder och arbetar med driftsättning av produkter och system. Du kommer att utgå från CNS lokaler i Linköping och ge support till kunderna som i regel finns i olika länder runt om i världen. Kontakt med kunderna sker främst via mail och telefon. Några gången om året är du också ute och reser för att utbilda och ge support för produkter och system på plats hos kund.

Vem trivs här?

Du som har ett tekniskt intresse och är händig kommer att ha en god grund att stå på. Din förståelse för andra kulturer och din sociala förmåga kommer vara väldigt viktiga för CNS Systems. Dina erfarenheter ifrån praktiskt arbete, exempelvis inom montering, elektronik eller mekanik kommer göra att du bidrar med rätt kunskaper till företaget! Har du dessutom en ingenjörsutbildning eller arbetat med felsökning, testning samt har lödcertifikat så är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat i Engelska i tal och skrift och har en god förmåga att hantera flera saker samtidigt. Som person är du självständig, flexibel, engagerad, socialt kompetent och bidrar med mycket energi till gruppen.

Vad erbjuder vi?

CNS Systems erbjuder en tjänst där du får goda möjligheter att utvecklas i din roll och att resa till spännande länder. På kontoret i Linköping arbetar 10 personer där alla samarbetar och har frihet under ansvar.

Välkommen att söka!

I denna rekrytering sammarbetar vi med Adecco. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2014-12-10.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 011-191834.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Produktionsledare, tillverkningsindustriVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare. Heltid.
Lön:
Fast lön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=65761E6A-646B-4F86-810A-596859D70A47
Sista ansökningsdag:
2014-12-10
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb