Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Provkörningstekniker till spännande kund i Trollhättan!

Om tjänsten

Har du teknisk erfarenhet inom produktionsarbete och söker en ny utmaning? Vi på Adecco Trollhättan ger dig möjlighet att utvecklas och ta nya kliv!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som provkörare/tekniker kommer du att ansvara för provkörningar och intrimning av utrustning för projekt drivna av företagets utvecklingsavdelning. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar provkörningar inklusive riggning och uppsättning, intrimning av verktyg och optimering av utrustning såsom formverktyg och automation inklusive vision. Vidare kommer du att medverka vid installation av ny produktionsutrustning såväl som att stödja med tillfällig hjälp i produktionen. Det hör också till ditt ansvar att upprätta rutiner och manualer för ny utrustning samt utbilda personal i ny utrustning. Du kommer att ha en utvecklande roll där du har möjlighet att arbeta med både problemlösning och förbättringsarbete samt ge rekommendationer till projektgruppen angående produktionen i projekten.

Företaget arbetar för att efterleva de krav som fastställts i verksamhetssystemet enligt standard såsom tex. ISO9001. Vidare arbetar företaget aktivt med att tillämpa 5S och LEAN. Tillverkningen sker till stor del i hygienmiljö och karaktäriseras av mycket höga krav på bl.a. produktsäkerhet och spårbarhet.

Du kommer få en anställning i Adeccos konsultverksamhet och hyras ut till vår kund. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag, med löpande varaktighet. För rätt person finns det goda möjligheter till övertag hos vår kund. Uppdraget startar omgående med placering i Trollhättan.

Vem trivs här?
Du som tidigare har arbetat i produktionsmiljö och är tekniskt lagd kommer att passa utmärkt i den här rollen. Du skall ha minst teknisk gymnasial utbildning eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från formsprutningsmaskiner, automation och vision. Erfarenhet inom formblåsning är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kräver noggrannhet, förståelse och god kommunikation då du kommer vara länken mellan projekt och produktion vilket innefattar mycket kontakt med utvecklingschef och projektledare. Som person är du initiativrik och målmedveten med en förmåga att prioritera. Du har viljan att visa resultat och drivs av nya utmaningar och söker lösningar på problem. Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel och löser tillsammans med laget arbetstoppar för att klara utlovade ledtider.

Goda kunskaper i MS Office programmen Word och Excell samt Engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Produktionstekniker, maskin/verkstadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Dagtid, heltid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=E9F6E679-63D9-4C69-BDFD-ECF7A446DE2A
Sista ansökningsdag:
2015-09-02
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb