Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Resande Servicemontör

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Vår kund söker en Servicemontör som ska montera och serva maskiner hos vår kund men också ute hos deras kunder i Sverige, Norden och även ute i Europa.

På plats hos kund kommer du b.la. installera, driftsätta maskinen, utbilda intern personal. Det kan även innebära att kunden fått bekymmer och du får göra akuta felsökningar, enklare avhjälpning och när det krävs, stanna kvar och vara på plats för att lösa problem.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult vårt kundföretag. För rätt person finns dock goda chanser att efter sex månader bli överrekryterad till kundföretaget.


Din profil

Du som söker har några års erfarenhet av montering samt är tekniskt bevandrad inom både mekanik, pneumatik och viss el/hydraulik. Du är anpassningsbar, lugn och har förmåga att vara pedagogisk och kommunikativ.
Som person är du även flexibel, social och trivs med att vara ansiktet utåt. Du är trygg i din roll och arbetar affärsinriktat och förstår vikten med ett gott kundbemötande. Vidare är du öppensinnad och lösningsfokuserad.

Krav:
Engelska
B-körkort
Kunna ha jour var 3:e vecka

Meriterande:
Truck- och traverskort

Start: Snarast, enligt överenskommelse
Arbetsplats: Alvestaområdet
Arbetstid/omfattning: Heltid, dagtid samt förekommer Jour var 3:e vecka
Lön: Individuell lön

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktad mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på sex orter runtom i hela Sverige. Varje år tillsätter vi över 1 000 jobb och har dagligen ca 250 konsulter ute på uppdrag.

Servicetekniker, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Maxkompetens Konsult AB
Hemsida:
http://www.maxkompetens.se

Ansökan

Referens:
3820
Webbplats:
http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=3820
Sista ansökningsdag:
2015-09-10
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb