Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Servicetekniker/maskinuthyrare till stor kund i Uppsala

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Jobbeskrivning

Vi söker nu till en av våra kunder en skicklig servicetekniker/maskinuthyrare med god maskinkännedom. Du ska kunna genomföra enklare service på bl.a. liftar och handverktyg. Ibland händer det att du får åka ut till arbetsplatser och hjälpa till med någon maskin som är trasig.
Du ska också ha behörighet att köra teleskoplastare och stödbenstruck samt att du måste ha B-körkort.


Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad och självgående. Du är en snabblärd och kreativ person med en kapacitet långt utöver det vanliga. Du vill ha ordning och reda omkring dig och är flexibel vad gäller arbetstider. Tjänsten ska tillsättas ganska snart så var snabb med din ansökan. Välkommen!

Servicetekniker, maskinVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
19944
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=19944
Sista ansökningsdag:
2015-09-04
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb