Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VVS konstruktör

Om tjänsten

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Sweco är idag ett av Sveriges mest respekterade konsultföretag inom installationsteknik. Vi växer snabbt och vi är idag fler än 450 medarbetare över hela landet.

Expansionen fortsätter och vi söker därför nya kollegor med gedigen erfarenhet. Du blir en del av en växande verksamhet i Sverige och kommer att ingå i vårt globala nätverk med över 9000 kollegor över hela världen.

Hos Sweco finns utrymme för nya idéer och inspiration för nyutexaminerade likväl som för affärsmässiga konsulter, kreativa entreprenörer och ledare som ser möjligheterna och vill göra något av dem.

Vi söker nu 2-4 stycken konstruktörer med kunskap om en eller flera av följande discipliner Ventilation, Rör, Sprinkler och Medicinska gaser

Arbetsuppgifterna består i att:


• Designa och konstruera VVS-system vid ny- och ombyggnation av fastigheter
• Goda kunskap i MagiCad är ett krav
• Det är meriterande om du kan Revit samt på marknaden befintliga energiberäkningsprogram
• Sweco lägger stor vikt vid att ständigt utbilda vår personal och det är därför viktigt att du tycker det är givande att skapa kontakter med mer erfarna kollegor för att utöka din kunskap

Vem är du?

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, t.ex. KY-utbildning eller högre, alternativt har du inhämtat kunskapen på annat sätt. Du skall ha minst 3 års erfarenhet av att jobba som VVS konstruktör.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!


Sweco är Nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Våra 9 000 ingenjörer, arkitekter och miljöexperter utvecklar hållbara och värdeskapande lösningar för kunder och samhälle. Sweco är ett av Europas tio största teknikkonsultföretag och utför årligen uppdrag i 80 länder över hela världen. Företaget omsätter cirka 9 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.

VVS-ingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
SWECO AB
Hemsida:
www.sweco.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.sweco.se/sv/Sweden/Karriar/Lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=7383%26pp%3D100
Sista ansökningsdag:
2014-12-20


Senaste inkomna jobb