Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mätartekniker för elmätsystem

Om tjänsten

Presentation

Tekniska verken ska bygga världens mest resurseffektiva region. Vill du vara med?

Vår kund Tekniska verken söker nu för rekrytering en mätartekniker som har erfarenhet av arbete inom lågspänning och högspänning.

Arbetsuppgifter

Affärsområde Mätteknik, avdelning Ackrediterad verksamhet söker nu en ny medarbetare. Gruppen består av sex mätartekniker och fyra tekniskt ansvariga.

Som huvudarbetsuppgift kommer du att arbeta med att utföra kontroll och dokumentation av elmätsystem inom lågspänning (kategori 2). Arbetet kan även komma att omfatta elmätsystem inom högspänning (kategori 3-5) samt ombyggnation av mätplatser. I din roll ingår även en administrativ del som innebär beräkningar av dina utförda kontroller. Du kommer att utföra kontrollmätning av debiteringsmätare ute hos slutkund och därför söker vi dig som är serviceinriktad och kan stå för våra kärnvärden Drivande, Positiva och Trovärdiga.

I jobbet ingår arbete på andra orter, vilket i perioder innebär resor och övernattningar.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad elektriker eller motsvarande samt har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du trivs med att arbeta självständigt i elanläggningar inom såväl lågspänning (kategori 2) som högspänning (kategori 3-5). Om du har kunskaper om centraler och ställverk är det meriterande.

För Tekniska verken är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, kan och vill arbeta självständigt och förstår vikten av att följa fastställda metodbeskrivningar, rutiner eller checklistor. Som person är du noggrann, säkerhetsorienterad och en serviceinriktad problemlösare. Det är meriterande om du har kunskaper om de regler och förordningar som styr den ackrediterade verksamheten eller om du tidigare arbetat inom provnings- eller kontrollverksamhet.

Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som ser arbetsuppgifterna som intressanta och vill vara med och utveckla både dig själv och företagets verksamhet.

Elsäkerhetsutbildning (exempelvis ESA) samt B-körkort är ett krav.


Förmåner

Tekniska verken erbjuder dig bland annat:
- Flexibla arbetstider, bra balans mellan privatliv och arbetsliv
- Friskvård i framkant
- 63 timmar arbetstidsförkortning

Företagsbeskrivning

Tekniska verken Driftum är ett bolag inom Tekniska verken-koncernen och här jobbar cirka 120 medarbetare med att bland annat säkra rätt leverans av vatten, avlopp och energi. Tillsammans utvecklar vi framtidssäkra lösningar för samhällsviktig infrastruktur.

Företagets hemsida

www.tekniskaverken.se

Sluttext

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Apply via client homepage

www.tekniskaverken.se/jobb

LogistikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Öst AB
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
39490
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=39490
Sista ansökningsdag:
2014-12-31
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb