Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utvecklingsingenjör Bygg, S-G Ecophon AB

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa framtidens material och byggsystem för akustiktak- och väggabsorbenter? Då ska du söka jobbet som utvecklingsingenjör hos oss!

Arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör kommer du att medverka i idéutvärderingar, förstudier och utvecklingsprojekt av nya produkter och system.
I ditt arbete kommer du att:
- Genomföra provmontage och produktprovningar
- Göra beräkningar- och tekniska bedömningar
- Göra produkt- och produktionsritningar
- Ta fram förslag på nya produkter och tekniska lösningar

Arbetet är omväxlande och sträcker sig över många områden som t.ex. mekanik, montageteknik, rumsakustik, byggnadsfysik, materialteknik, inomhusmiljö och brandsäkerhet.

Bakgrund och egenskaper
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom bygg. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet, men även du som är nyutexaminerad med rätt personlig profil är välkommen att söka.
Som person är du självständig, engagerad och har en analytisk förmåga. Du har förståelse för vad kundnytta och användarvänlighet betyder och kan snabbt sätta dig in i olika problemställningar och vara uppfinningsrik. Förmåga att omsätta teori till praktik ser vi som en viktig egenskap.

Då du har en hel del olika kontaktytor både inom företaget och externt ställer det krav på social kompetens och förmåga att kommunicera med olika människor. Vi förutsätter att du med lätthet uttrycker dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Mer information...
Torbjörn Persson, Research & Development Manager, svarar gärna på dina frågor. Unionens representant är Madelene Cannerhagen. Du når dem båda på 042-17 99 00.

Ansökan
Sök tjänsten via vår hemsida: http://www.ecophon.com/sv/om-ecophon/jobba-hos-oss/lediga-jobb/ senast den 21 september 2015.

Välkommen med Din ansökan!


Vår mission är att bidra till en bra arbetsmiljö för ögat, örat och själen
Ecophon Group utvecklar, tillverkar och marknadsför akustikprodukter och system för tak och vägg. Våra lösningar finns över hela världen, och uppfyller det ökande önskemålet om en bra ljudmiljö där människor arbetar och kommunicerar. Huvudkontoret ligger i Hyllinge, strax utanför Helsingborg. Egna produktionsanläggningar finns i Sverige, Danmark, Finland och Polen. Företaget ingår i den globala koncernen Saint-Gobain, som är ett av världens 100 ledande industriföretag.

ProduktutvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Saint-Gobain Ecophon AB
Hemsida:
http://www.ecophon.com/sv/

Ansökan

Övrigt:
Sök tjänsten via vår hemsida.


Senaste inkomna jobb