Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skiftledare CLT, Stora Enso Wood Products Grums

Om tjänsten

Stora Ensos Sågverk i Grums står inför nya spännande utmaningar i en expansiv fas med att möta framtidens krav på hållbara material, vi utökar nu vårt sågverk med en ny CLT-fabrik och behöver i och med detta rekrytera en Skiftledare. Vi erbjuder dig nu möjligheten att utvecklas och samtidigt vara med och bygga upp vår nya CLT fabrik i Grums. Du, tillsammans med kollegor och ledare skapar arbetsklimat och värderingar i helt nya arbetsprocesser, deltar i att skapa nya rutiner och bygga en stark grund för att möta efterfrågan av kors laminerat timmer för framtidens husbyggande.

Vi erbjuder dig en roll som Skiftledare, där du får möjlighet att vara med att bygga nya arbetslag. Tillsammans startar vi upp en ny fabrik, jobbar upp rutiner, implementerar Stora Ensos värderingar från start för att kunna möta efterfrågan på korslaminerat trä.

Du kommer till exempel att:

* Ha personal- och arbetsmiljöansvar för ditt skiftlag
* Ansvara för kompetensutveckling av medarbetarna inom skiftlaget
* Utföra riskanalyser och skyddsronder inom ansvarsområdet. Säkerställa att skydd- och säkerhetsinstruktioner tillämpas.
* Ha ett övergripande ansvar för att produkterna som tillverkas av skiftlaget är tillverkade enligt givna ordrar och specifikationer.

Du kommer vara en viktig länk för ett fungerade team och arbetar i första hand med verksamhetsnära arbetsledning, planering och uppföljning. Du har erfarenhet av att bygga och leda välfungerande arbetslag och som Skiftledare kommer du även att ha ett övergripande ansvar för säkerhets-, kvalitets- och produktionsansvar för de aktiviteter som utförs på CLT-fabriken. Du jobbar aktivt med att se att 5 S arbetet följs enligt rutiner. I arbetet ingår rekrytering, personalutveckling och medarbetarsamtal med din personal.

Kvalifikationer

Som person är du trygg och stabil med förmågan att fatta tydliga beslut. Du är en naturlig ledare som kan motivera och strukturera upp arbetet för arbetslaget samt få medarbetarna att känna sig delaktiga, motiverade och engagerade och alltid med våra slutkunder i största fokus.

* Avslutad gymnasieutbildning i kombination med relevant ledarerfarenhet och bra ledaregenskaper från skiftarbetande inom industrin
* Gärna universitet/högskola med inriktning mot Teknik- och Tillverkningsindustri

* Ha goda kunskaper i engelska och svenska. Andra språk är meriterande.
* MS Office, god vana och gärna erfarenhet av interna processystem och rapporteringssystem

För information angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Sjöberg, Produktionschef, via mejl eller via telefon +46 (0) 72 236 72 97.

Tillträde till tjänsten under mars 2018. Arbetet kommer bedrivas i skiftarbete, under uppstarten sker arbetet under dagtid.

Fackliga företrädare

Tord Thorin, Ledarna, tfn 073-058 13 31 och Henrik Salberg, Unionen, tfn 073-038 77 62

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via Manpowers- eller Arbetsförmedlingens hemsida. För att söka tjänsten, klicka på länken nedan.

https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=007558&lang=sv

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Arbetsledare, tillverkning textil-träprod.Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Permanent
Lön:
Ej angivet

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stora Enso

Ansökan

Referens:
34014
Webbplats:
http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjY1NjA5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb