Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fastighetsingenjör

Om tjänsten

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi fastighetsingenjör till Förvaltningsstödsenheten i Region sydväst, med placering i Halmstad, som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att utifrån ett projektorienterat arbetssätt planera, genomföra och följa upp projekt och uppdrag i huvudsak inom el men även inom teknik och övriga uppdrag kan förekomma. Som fastighetsingenjör arbetar du även med underhållsbesiktningar och levererar underlag till underhållsplaner. Vidare kommer du att arbeta med drift-, energi-, teknik- och miljöfrågor. I rollen är du sakkunnig inom el-området och den profession du besitter. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom fastighetstekniska områden alternativt YH-utbildning med likvärdig inriktning inom fastighetstekniska områden eller är utbildad gymnasieingenjör med kompletterande påbyggnadsutbildningar inom fastighetstekniska områden som vi bedömer likvärdigt. Vidare är du Elinstallatör med auktorisation för lågspänning (AL). Du har flerårig erfarenhet som fastighetsingenjör eller teknisk förvaltare med inriktning mot el. Det är viktigt att du har god administrativ förmåga och är en van datoranvändare. Goda kunskaper i svenska. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom teknik eller el. Vidare är det meriterande med kunskap om LOU och installationsteknik. Det är även meriterande med erfarenhet av energi- och miljöfrågor.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande, strukturerad och initiativtagande. Du är kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt. I rollen är det viktigt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet. Vidare har du god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Marie Björkman, tfn 010-44 44 644 eller HR-specialist Monica Henriksson, tfn 010-44 44 287.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Per Alexis, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-12-10. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen

FastighetsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Fortifikationsverket tillämpar individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Fortifikationsverket
Hemsida:
http://www.fortifikationsverket.se

Ansökan

Webbplats:
http://fortv.se/sv/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=200
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb