Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare bygg/Fastighetsingenjör

Om tjänsten

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.

Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.

I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är god då det aldrig är långt till naturen.

Fastighetsverksamheten ingår i förvaltningen Samhällsbyggnad. Verksamheten omfattar förvaltning, drift samt underhålls- och investeringsprojekt för fastigheter inom skola, vård/omsorg samt fritid samt Städservice. Vi är idag ca 70 anställda och förvaltar totalt 157 000 m2 lokalyta fördelade på 120 byggnader.


ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare bygg/fastighetsingenjör kommer du att arbeta med bygg- och fastighetsrelaterade utredningar samt olika former av byggnadsprojekt som omfattar bl.a. skolor, omsorgsanläggningar, industrifastigheter, samlingslokaler och fritidsanläggningar.

Du är tidigt med i projekten och har ett nära samarbete med nyttjare/beställare, arkitekter, tekniska konsulter och entreprenörer.

Du ansvarar för att projekten genomförs på ett professionellt och engagerat sätt enligt lagstiftning, budget och uppställda tidsramar.

Du upprättar entreprenadhandlingar/förfrågningsunderlag inför upphandlingar och ansvara för projektledning för ny-, om-, och tillbyggnader. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. ekonomisk uppföljning och underhållsplanering.

Arbetsuppgifter:
•Ny- om- och tillbyggnader
•Förstudier och kalkyler samt beslutsunderlag
•Upprätta entreprenadhandlingar och förfrågningsunderlag
•Byggledning och kontroll samt hålla byggmöten.
•Ekonomisk uppföljning av projekten
•Underhållsplanering och underhållsbesiktning
•Energieffektivisering


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har tekniskt utbildning på högskolenivå eller motsvarande, eller lång erfarenhet inom området. Du har erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen, erfarenhet av byggledning och av att leda projekt inom bygg och installation. Du har erfarenhet av kalkylering, budgetering och ekonomisk uppföljning samt goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av LOU, kan göra justeringar i CAD-ritningar, samt har kunskap inom energieffektivisering av fastigheter.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan på www.proffice.se


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.

FastighetsingenjörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-01-01 eller enl. ök.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nybro kommun, Fastighet

Ansökan

Referens:
15-240
Webbplats:
https://www.proffice.se/hitta-jobb/jobb/Projektledare-byggFastighetsingenjr-200841394/?TK=179e115a-f094-46db-94e2-8e03974a6fd1
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb