Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Gymgrossisten söker inleveranschef tillvårt lager i Trollhättan i Trollhättan
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Gymgrossisten söker inleveranschef tillvårt lager i Trollhättan

Om tjänsten

Gymgrossisten.com säljer högkvalitativa kosttillskott för idrottare. Företaget grundades 1996 och ses idag som en föregångare inom internethandel. I Gymgrossistens utbud finns allt från egenproducerade kosttillskott till träningsutrustning, kläder och tillbehör. Företaget har idag 150 anställda och är etablerade i hela Norden samt Tyskland.
Gymgrossisten.com är en del av e-handelskoncernen CDON Group tillsammans med de välkända varumärkena CDON.com, Lekmer.com, Nelly.com, Members.com, Bodystore.com, Milebreaker.com, Tretti.com och RUM21.se. Tillsammans betjänar butikerna fler än 2,5 miljoner kunder årligen och under 2012 genererade gruppen 4,5 miljarder i intäkter. 

Vi som arbetar inom CDON Group har en stark passion och engagemang för det vi gör och fokuserar alltid på resultat. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att både utveckla dig själva och ditt arbete.

 

Inleveranschef / Inbound Manager

Till vår logistikverksamhet söker vi en driftig inleveranschef som är intresserad av att vara med att utveckla och förbättra flöden, arbetssätt och rutiner.
I vårt sortiment har vi över 9 000 olika produkter och tar emot stora volymer gods dagligen. På inleverans tar vi emot varor, kontrollerar följesedlar, räknar mottagna varor, etiketterar produkter, buffrar samt ser till att vårt plocklager är väl uppfyllt. I ditt ansvar ligger att planera och optimera flödet för inkommande gods och hanteringen av
det, så att det sker så effektivt så möjligt. Du kommer även själv jobba operativt i verksamheten och vara en del av teamet.

Tjänsten innebär ett personalansvar för ett team på ca 25 personer, varav två teamleaders. Arbetsledning, coachning och inspiration kommer därför blir en viktig del av ditt
arbete och vi söker dig som är intresserad av att leda andra. Du kommer att vara ansvarig för att rutiner och arbetssätt efterlevs. I ditt arbete kommer du jobba nära logistikchefen samt övriga avdelningschefer samt ha en nära dialog med vår inköpsavdelning i Stockholm.

Vi tror att du tidigare har jobbat med lager och logistik och att du är en duktig ledare. Tjänsten kräver att du är duktig på arbetsledning och att du tycker om att se din personal växa och utvecklas. Du är van att jobba under stressiga förhållanden, är resultatorienterad och strukturerad samtidigt som du är prestigelös och tycker om att jobba operativt. Miljön präglas av stark tillväxt och vi söker dig som vill vara med att säkra den framöver. Framförallt tycker du det är roligt att jobba och brinner för goda resultat!

Intresserad?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV samt personligt brev) redan idag, via ansökningsformuläret nedan. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdatum är den 19 augusti. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Linda Larsson på linda.larsson@gymgrossisten.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

LeveranschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Gymgrossisten Sweden AB
Hemsida:
http://www.gymgrossisten.com/

Ansökan

Webbplats:
http://www.cdongroup.com/sv/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=49%26pp%3D9


Senaste inkomna jobb