Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Lageransvarig i Östhammar
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lageransvarig

Om tjänsten

FANN VA-teknik AB är ett expansivt miljöteknikföretag. Vi skall medverka till en bättre vattenmiljö genom att leverera systemlösningar för enskilda avlopp. Vi tillverkar biologiska reningssteg baserade på IN-DRÄN-modulen, avlopps- och dricksvattentankar i polyeten, produkter för reduktion av fosfor m m. Vi är ett ledande företag på den svenska marknaden och ingår i en koncern, med dotterbolag i Sverige, Finland och Polen. Försäljningen omfattar idag även Slovakien, Slovenien, Ungern, Tjeckien, Lettland och Litauen. Vi har tillverkning i Sverige och i Polen.

Alla förekommande arbetsuppgifter på lager inklusive dokumenthantering samt uppdatering i affärsystem.
Huvudarbetsuppgiften är att se till att våra order levereras i enlighet med överrenskomna order och att bokning av transport sker.

Du behöver ha truckkort och ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det ställer stort krav på stresstålighet, ordningssinne samt förmåga att alltid leverera enligt utlovat.
Du behöver vara en socialt utåtriktad person som kan hantera alla typer av typer av situationer.

Denna rekrytering sker helt genom FANN VA-teknik ABs försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

LeveranschefVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
F3-fabriken
Hemsida:
http://www.fann.se

Ansökan

Referens:
Lageransvarig
E-postadress:
post@fann.se
Sista ansökningsdag:
2013-07-26


Senaste inkomna jobb