Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Teamleader Logistik till Nets Sweden i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Teamleader Logistik till Nets Sweden

Om tjänsten

Komet söker för Nets Swedens räkning en strukturerad teamleader på logistikenheten för en utvecklande tjänst på svenska huvudkontoret i Hammarby Sjöstad. Nets är en ledande leverantör av betalnings- och informationslösningar och har över 2 100 engagerade medarbetare i hela Norden.

Tjänsten innebär att du kommer att leda ett team på 6-8 personer, samt svara för hela den svenska organisationens supply chain. Vidare kommer du utveckla och handleda personalen i din grupp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:* Säkerställa leverans enligt Nets Supply Chain SLA (Service Level Agreement)

* Medverka till att kontinuerligt förbättra interna processer

* Säkra strukturerad insamling av uppgifter kring reparationer av betalterminaler samt driva felsökningar, reparationer och kvalitetssäkring inom enheten

* Upprätthålla korrekt lagerinventering

* Svara för upphandlingar och beställningar av varuleveranser

* Bidra till en arbetsmiljö som attraherar rätt personer och säkerställer låg personalomsättning

I dina ansvarsområden ingår också att:* Upprätta Standard Operating Procedures inom din enhet

* Planera och utbilda resurser och personal

* Säkra rätt bemanning på enheten

* Genomföra utvecklingssamtal

* Agera kontaktperson för Posten/leverantörsfirmor

* Delta i koncernövergripande Supply Chain Management

Är du den vi söker?

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att leda ett team samt bakgrund från liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda sociala färdigheter och utmärkt lag- och samarbetsförmåga. Vi ser att du har en bred IT-kompetens samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har en formell utbildning inom logistik.

Som person är du kundorienterad med fallenhet för att bygga goda och förtroendefulla relationer. Då du kommer att hantera både interna medarbetare och externa kunder/ leverantörer är goda sociala och kommunikativa färdigheter av största vikt. Du tycker om att lösa problem och är inte rädd för att påverka och fatta beslut. Du är strukturerad med förmåga att effektivt kommunicera och interagera med medarbetare på alla nivåer, i olika kulturer och över organisatoriska enheter. Vidare är du fokuserad med positiv energi och servicekänsla.

Du erbjuds en varierad roll och möjlighet att arbeta och utvecklas i en internationell organisation med öppen arbetsmiljö som präglas av nära relationer och kompetens.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Nets Sweden med Komet. Frågor om tjänst och process besvaras av rekryteringskonsult Anna Stålfors på anna.stalfors@komet.se.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att registrera din ansökan snarast möjligt! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Information om tjänsten:
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

LeveranschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Komet Sverige AB
Hemsida:
http://www.komet.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.komet.se/Svenska/Hittajobb.aspx?ItemID=42224&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2013-07-27


Senaste inkomna jobb