Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Administrativ vaktmästare till statlig myndighet i Härnösand
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ vaktmästare till statlig myndighet

Om tjänsten

Brainpeople AB

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Arbetsuppgifterna kommer att innefatta arkiveringar, diarieföring och korthantering. Arbetet kommer även att innebära klassiska vaktmästeriuppgifter som kan innefatta en del tunga lyft på grund av en flytt.

Arbetets omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående och sex månader framåt. Du kommer att arbeta som konsult för Brainpeople.

Din profil
Kompetenskrav: Du har tidigare arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har även en fysisk förmåga att klara av tunga lyft.

Personliga egenskaper: För att trivas på företaget tror vi att du är noggrann, händig, driftig och har god samarbetsförmåga. Vidare har du god kommunikationsförmåga och är självgående. Du ska tycka om att fixa saker och du tycker om att lösa problem.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Lotta Rylander på tel. 08-501 685 01.


Om företaget
Vår kund är en stor statlig myndighet som nu söker en vaktmästare med administrativ ådra. Arbetsplatsen är belägen i Härnösand

Om oss
Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor!

Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag.

Följ oss på Facebook!

Uppackare/FurnerareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Brainpeople AB
Hemsida:
http://www.brainpeople.se

Ansökan

Referens:
451
Webbplats:
http://www.brainpeople.se/1/brainpeople/visa-annons/visa-annons.php?item[0]=451
Sista ansökningsdag:
2013-11-30


Senaste inkomna jobb