Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Varuplockare sökes på deltid för morgonpass på byggvaruhus i Årsta! i Stockholm
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Varuplockare sökes på deltid för morgonpass på byggvaruhus i Årsta!

Om tjänsten

Student Consulting

Är du student i behov av extrajobb i höst? Är du morgonpigg och trivs med fysiskt arbete? Då låter det som att det är just dig vi letar efter!
Student Consulting söker för kunds räkning ett antal studenter som vill arbeta som varuplockare på ett byggvaruhus i Årsta. Företaget ifråga är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Som varuplockare kommer man att ta hand om leveranser till butiken i Årsta som kommer varje tidig morgon måndag-fredag. Arbetsuppgifterna innefattar att packa upp varorna på vagn, sortera och märka dem, samt ibland även placera ut varorna på hyllorna i butiken. Truckkörning förekommer även, främst med ståstaplare och motviktstruck, varför det krävs att man har truckkort A och B. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma i takt med att man utvecklas i sin roll.

Uppdraget startar med en utbildning under 5 dagar i mitten av september, och löper sedan på tills vidare. Arbetstiderna är 06.30-09.30 och man är 3 konsulter som arbetar tillsammans varje morgon. Arbetspassen kommer fördelas jämnt mellan konsulterna varje vecka och man måste kunna arbeta ca 2-3 pass i veckan. Endast pass måndag-fredag förekommer då butiken inte håller öppet på helgerna. Som konsult är man anställd av Student Consulting och hyrs ut till vår kund.

För att vara rätt person för denna tjänst måste du vara ordningssam och noggrann samtidigt som man kan vara effektiv och snabb. Du ska vara stresstålig och flexibel i ditt arbetssätt, samt kunna planera ditt arbete och jobba självständigt. Du måste ha truckkort A & B och klara av fysiskt arbete och en del tunga lyft. Vidare vill vi att du är bra på att samarbeta, har en god känsla för service och kundkontakt då detta kan förekomma ute i butiken, samt är en öppen, glad och framåt person. Det är ett krav att du är student på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Detta är det perfekta deltidsjobbet för dig som studerar! Få arbetet avklarat under morgontimmarna och ha sedan resten av dagen till studierna! Sök tjänsten idag så kan den bli din!
Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Uppackare/FurnerareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
DELTID
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Student Consulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/stockholm/varuplockare-sokes-pa-deltid-for-morgonpass-pa-byggvaruhus-i-arsta/20134/?s=af


Senaste inkomna jobb