Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du duktig på att lasta en lastbil? Samt har C-körkort? Se hit!

Om tjänsten

Om tjänsten

En av våra kunder söker nu en stark person med C-körkort.

Vår kund arbetar på uppdrag av en statlig verksamhet med att tömma lokaler och olika föråd av bohag. Nu söker de en person som i första hand kommer att ha ansvaret över lastbilen. Jobbet innebär till största delen att kunna stuva och lasta lastbilen på mest opimalt sätt. Arbetet innebär självklart också att köra lastbilen, vilket i snitt är till fyra olika adresser per arbetsdag. Vid behov kan man även få hjälpa till att bära.

Detta är ett bemanningsuppdrag som inleds med 2 veckors upplärning.

Din profil

Vi önskar en positiv person som snabbt kan sätta sig in i nya uppdrag och arbetsuppgifter. Inom detta uppdrag önskar vi också att du är flexibel och visar ett intresse för ett gott samarbete. Krav är att du har ett C-körkort med måttlig körvana samt att du kan göra dig förstådd och förstå det svenska talet.

Du som söker har givetvis:

• C-körkort
• YKB
• Digitalt förarkort


Registerkontroll kommer att utföras.

Då tjänsten beräknas tillsätts omgående är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.

2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.

3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Bohags- och flyttbilsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Arena Personal Logistik AB
Hemsida:
http://www.arenapersonal.com

Ansökan

Referens:
5326
Webbplats:
http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=5326
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb