Vaktmästare med B-körkort

Om tjänsten

Bukowskis Göteborg söker Vaktmästare med B-körkort

Bukowskis är Nordens ledande auktionshus och har i snart 150 år erbjudit kvalitetsauktioner till säljare och köpare över hela världen.

Till vårt intagskontor i Göteborg söker vi en kollega för utlämning av auktionsföremål och för transporter inom närområdet. Arbetsuppgifter består av att lämna ut föremål till kund, ta emot transporter från externa transbortbolag, packa upp föremål samt framplocka inför transporter. Rollen innebär att boka och genomföra hämtningar av föremål hos kunder eller ibland hemleveranser. Du ansvarar för företagets transportbilar; ser till att de är servade, bokar däckbyte osv. Utöver allmänna vaktmästeriuppgifter tillkommer hantering av vissa kundärenden med support ifrån vår kundtjänst.

Arbetet kräver att Du har god fysisk hälsa för att tunga lyft förekommer. I rollen ingår att möta kunder, vilket kräver både känsla för service samt att man alltid följer gällande rutiner. Du ansvarar för att hålla god ordning samt att föremålen hanteras, markeras och förvaras på ett säkert sätt.

Som person är Du strukturerad, kommunikativ, noggrann och har service som ledord. Du har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet sker i nära samarbete med andra avdelningar.

Du måste minst ha fullständig gymnasieutbildning och B-körkort. Lastbilkörkort är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Bukowskis ligger i Frihamnen 16A, Göteborg. Tjänsten är på heltid, 6 månaders provanställning. I tjänsten kan det förekomma schemalagt kvällsarbete och ibland arbete på helgerna. Vi har kollektivavtal med Unionen och möjlighet till friskvårdsbidrag.
Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Christian Olsén/ 08-32 64 17.

Vi kommer att börja rekryteringen omgående. Varmt välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev, gärna senast den 2 april 2019; skicka ansökan markerad med ”Vaktmästeri Göteborg” till e-post christian.olsen@bukowskis.com

Inför rekryteringsarbetet har vi gjort ett urval av rekryteringskanaler och undanber oss därför samtal från säljare och rekryteringsföretag.

Bohags- och flyttbilsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bukowski Auktioner AB
Hemsida:
www.bukowskis.com

Ansökan

Referens:
Vaktmästeri Göteborg
E-postadress:
christian.olsen@bukowskis.com
Sista ansökningsdag:
2019-04-02


Senaste inkomna jobb