Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chaufför till Hyr-In i Ängelholm

Om tjänsten

ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Bemanningsföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på LinkedIn och Facebook.

.

Chaufför till Hyr-In i Ängelholm
 
Hyr-In grundades 2009 i Ängelholm. Bolagets målsättning är att alltid överträffa gårdagens resultat, att visa hjärta, ha passion för uppdraget samt sprida glädje och positiv energi till kunder och medarbetare. Med detta som vår ryggrad har vi tagit oss an uppgiften att förse bygg- & anläggningsbranschen med moderna hyrmaskiner och hyrutrustning. Vi drivs av att göra livet och vardagen enklare för våra kunder. Hyr-In expanderar snabbt och vi söker därför en chaufför med utgångspunkt från Ängelholm.

Arbetsuppgift: 
Din uppgift blir att under sen eftermiddag och vardagskvällar frakta produkter mellan företagets olika depåer. Produkterna kan innefatta allt från borrmaskiner och bilningshammare till ställningar och anläggningsmaskiner. Depåerna finns i Markaryd, Laholm, Ängelholm, Helsingborg, Landskrona och Malmö. Du kommer att utgå från depån i Ängelholm.
  
Din bakgrund:
Du trivs med att arbeta ensam och du är en noggrann, försiktig och mycket ansvarfull person som gillar att köra bil. Vi ser gärna att du har en viss kännedom om produkterna som skall fraktas. Kravet är att du har fläckfritt belastningsregister, minst B-körkort, truckkort och talar flytande svenska. Det är meriterande om du är innehar CE- alternativt BE-körkort och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  
Krav: 
- Fläckfritt belastningsregister 
- B-körkort
- Truckkort
- Talar flytande svenska  
  
Meriterande: 
- CE- alternativt BE-körkort
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  
Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en otroligt spännande resa i ett entreprenörsdrivet bolag. Du kommer till en dynamisk, skapande och förändringsbenägen miljö. I en sälj och högpresterande kultur så måste du vara alert för att hänga med i det höga tempot. Varje dag är en ny spännande utmaning. 
  
Placering: Ängelholm, Skåne 

Arbetstider: Vardagar 15:00 - 23:00  

Lön: Fast lön + OB enligt kollektivavtal

Tillträde: 2018-01-08 eller snarast därefter    

Du är välkommen att söka tjänsten nedan med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför Hyr-In skall anställa just Dig. Avvakta inte då urval sker löpande. 
  
Vänligen uppmärksamma kraven ovan. 
  
I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal. 
  
Har du frågor är du välkommen att kontakta dennies@activpersonal.se 

Obs! Ansökan görs via ansökningformulär nedan :

Bygg- och anläggningsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
ActivPersonal AB
Hemsida:
http://www.activpersonal.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95522
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb