Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utbildare inom mark och anläggning

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet från anläggningsbranschen som vill utbilda studenter på yrkeshögskolan. Det är en fördel om du har utbildat tidigare men främst bör du brinna för att förmedla kunskap vidare.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Plushögskolan en utbildare inom Mark- och anläggningsteknik. Yrkeshögskoleutbildningen heter Anläggningskonstruktör väg & vatten, i vilken du skall utbilda inom kurserna Mark- och anläggningsteknik och Anläggningsprojektering. Inför uppdraget går du samt utbildningsledare igenom det som förväntas av dig samt eventuellt pedagogiskt stöd utifrån behov. Uppdraget är på två separata kurser och är tidsbegränsat, från V.53 2015 till V.6 2016. Det kan finnas möjlighet att starta kurserna V.1 2016. Undervisning sker två till tre heldagar per vecka.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Teknikhögskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Teknikhögskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som utbildare kommer du att arbeta med att förmedla kunskap inom ovan nämnda kurser genom föreläsningar inför studenter.

Du kommer till exempel att:


* upprätthålla två kurser för en utbildning
* arbeta två till tre heldagar i veckan
* arbeta under ett tidsbegränsat uppdrag


Tjänsten passar dig som brinner för att lära ut dina kunskaper och motiveras av att få andra att förstå.

VI SÖKER DIG SOM
* har kunskaper/arbetat inom anläggningsprojektering?


* har kunskaper/arbetat inom Mark- och anläggningsteknik
* har kunskaper/arbetat inom asfaltsbeläggningar, ytors dimensionering och uppbyggnad, grundförsäkringsmetoder och spontning.
* har kunskaper/arbetat inom olika typer av VA-ledningar
* har kunskaper/arbetat inom mängdbeskrivning baserad på AMA anläggning


Det är meriterande om du,


* tidigare har arbetat som utbildare
* talar och skriver svenska obehindrat


Som person är du social, noggrann och ödmjuk. Du har en förståelse för studenternas nyfikenhet kring kursinnehållet och har tålamodet bemöta dessa.


* Start: Vecka 53 2015, med möjlighet till start V 1
* Omfattning: Deltid, 2- 3 hela dagar i veckan.
* Lön: efter överenskommelse.
* Placering: Göteborg, Anders Personsgatan 14
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
[plushögskolan](länk till företags hemsida) är ett företag som…

Teknikhögskolan är en del av plushögskolan. Plushögskolan är Sveriges största yrkeshögskola. Vi finns på 12 orter runt om i landet och erbjuder utbildning inom våra varumärken Affärshögskolan, Teknikhögskolan och vårdyrkeshögskolan. Våra utbildningar bygger på ett nära samarbete med arbetslivet oavsett om det gäller en yrkeshögskoleutbildning, diplomutbildning eller skräddarsydd företagsutbildning. Den gemensamma nämnaren för alla våra utbildningar är att det är en arbetsmarknadens behov som styr utbildningarnas upplägg och innehåll.

Bygg- och anläggningsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Dagtid
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14963213
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/utbildare-inom-mark-och-anlaggning/14963213?apply=1
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb