Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du vår nya CE-chaufför?

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lastbilschaufför med släp? Är du arbetsam och noggrann som person? Då har Adecco uppdraget för dig!

Hur ser en arbetsdag ut?
Vår kund söker nu en chaufför med CE-kort som kan köra lastväxlare med släp. I rollen som chaufför fungerar du som kundens ansikte utåt och det är därför viktigt att du tycker om att leverera hög service.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har CE-kort och förarkort för digital färdskrivare. Som person är du arbetsam, självgående och är lojal och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett uppdrag på en månad med start i oktober.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du arbetar ute hos vår kund som utgår från Malmö. Arbetstiderna är förlagda till dagtid. Du behöver vara flexibel med tiderna då det vissa dagar kan bli aktuellt med övertid. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och kommer att tjänstgöra ute hos vår kund i Malmö. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad!

Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Dagtid Heltid under oktober månad
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=27036E50-16A2-4BF8-B537-0E5DB120DFFF
Sista ansökningsdag:
2015-09-13
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb