Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

C-chaufför med YKB sökes till Bo Nilssons Åkeri

Om tjänsten

Personalcentralen söker nu för kunds räkning en distributionsförare med C-körkort samt giltigt YKB. Du kommer att arbeta på ett familjärt åkeri som drivs av yngre personer, och för rätt person finns det goda chanser till att senare bli rekryterad direkt av åkeriet.

Arbetet kommer utgå från Malmö och distribution sker till diverse orter inom Skåne.Personalcentralen är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar till industri och logistikföretag i Öresundsregionen.

Personalcentralen är inte som något annat bemanningsföretag. Vi är en specialiserad aktör som tror på idén att vara extremt kompetent inom ett smalt område, framför att kunna lite om mycket. Därför arbetar vi enbart inom industri och logistik och med bara ett mål i sikte: att erbjuda våra kunder marknadens bästa kombination av personallösningar och personal. Vi drivs av en stark vilja att tänka i nya banor och har genom åren skapat ett flertal bemanningslösningar som utvecklat samarbetet med våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär distribution av pallar och paket till kunder inom Skåne. Du kommer att vara anställd på Personalcentralen och uthyrd till Bo Nilssons Åkeri. För rätt person finns det goda chanser att efter visstidsanställningen på sex månader bli rekryterad direkt av åkeriet, och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Arbetet ställer höga krav på social kompetens och på ett professionellt kundbemötande.

Bo Nilssons Åkeri har funnits i 35 år och drivs av unga personer.

Utbildning

C-Körkort samt YKB krävs.
Truckkort är meriterande.

Erfarenhet

Vi ser helst att du har jobbat med distributionsarbete tidigare och kan börja arbeta omgående utan startsträcka. Men ännu viktigare är det att du du tar arbetet på allvar, har en god social förmåga och att åkeriet kan se dig som en långvarig arbetskamrat.

Personliga kvalifikationer

Som person har du hög arbetsmoral, du är ansvarstagande och har en god känsla för service. Du är en trevlig medarbetare som trivs i sociala sammanhang, och du har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor. Du kommer att trivas på företaget om du gillar att arbeta på ett litet företag tillsammans med unga kollegor och du är inte den som säger nej till att umgås även utanför arbetstid.

Lön och anställningsvillkor

Enligt avtal.

Ansökan

Urval sker löpande så du är välkommen in med din ansökan redan idag!

Startdatum

Omgående

Uppdragslängd

Sex månader med chans till förlängning.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Personalcentralen AB
Hemsida:
http://www.palmpartners.se/

Ansökan

Referens:
1921
Webbplats:
http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=1921
Sista ansökningsdag:
2016-06-30
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb