Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

C-chaufför på deltid sökes till Skövde

Om tjänsten

Har du C-kort och studerar på 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker för kunds räkning en flexibel C-chaufför som är intresserad av att arbeta med distribution på deltid.

Arbetet består i att distribuera post och paket till kunder i och runtom Skaraborg med Skövde som utgångsläge. Arbetsdagarna är måndag-fredag med varierande arbetstider beroende på vilken rutt du kör. Tiderna varierar, arbetsdagen kan starta tidig morgon och avslutas sen kväll. Du blir anställd av Student Consulting men jobbar hos vår kund som konsult.

Din profil
För att vara lämplig för tjänsten bör du vara en van chaufför och haft ditt C-körkort en tid. Vidare har du har digitalt färdskrivarkort och YKB. Det är viktigt att du är i god fysisk form då paketen kan väga en del. Du bör också trivas med att arbeta i högt tempo samt har god lokalkännedom i och runt om Skaraborg. Du är serviceinriktad och mån om kunderna. Har du egen bil ses detta som meriterande. Du måste kunna visa att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/skovde/c-chauffor-pa-deltid-sokes-till-skovde/27961/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job27961
Sista ansökningsdag:
2015-12-23


Senaste inkomna jobb