Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

C-chaufför sökes!

Om tjänsten

Om tjänsten
Har du C-kort kan Du vara den vi söker!

För kunds räkning söker vi en chaufför med C-behörighet för ett uppdrag. Som chaufför är du kundens ansikte och du måste vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service.

Arbetet som chaufför innehåller ett tidsschema pressat så du måste kunna hålla en god servicenivå och högt tempo.
Kunden är ett av de största statliga företagen. Jobbet kommer att ge dig värdefull erfarenhet med chans att bli övertagen till kund.

I arbetet som chaufför hos vår kund kommer du främst att arbeta med distribution och hämtning av pallar och paket.


Din profil
Du är en positiv person som snabbt kan sätta dig in i nya organisationer och arbetsuppgifter. Du håller en god servicenivå och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har god fysik då tunga lyft kan förekomma. Då all kommunikation med kunderna och transportledarna sker via telefon krävs det att du talar och förstår svenska i tal och skrift.

Krav för tjänsten:
- Körkort med minst C-behörighet
- Truckkort A+B
- YKB
- Svenska i tal och skrift
- Registerkontroll kommer att utföras

Meriterande om du har:
- ADR
- Vana av handdator
- Erfarenhet av terminalarbete


Vi erbjuder

Arena Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag och självklart har vi kollektivavtal. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten

Arena Personal har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.


Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Sommarjobb
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Arena Personal Sverige AB
Hemsida:
http://www.arenapersonal.com

Ansökan

Referens:
6474
Webbplats:
http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=6474
Sista ansökningsdag:
2019-02-17


Senaste inkomna jobb