Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

C-Chaufför till Halmstad under sommaren sökes!

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu chaufförer under sommaren där möjlighet till överrekrytering för rätt person är stor. Du kommer vara anställd av oss på Uniflex och uthyrd till PostNord. Dina arbetsuppgifter kommer att vara distribution av paket och styckegods i Halmstad.
Vi söker nu tre olika tjänster, precisera i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Tjänst 1 kräver att du har CE kort. Du kommer jobba vecka 25-33. Ditt schema kommer föreligga på natten. Du kommer enbart jobba 3 dagar i vecka á 12 timmar per pass. Långkörningar i form av linjedistribution

Tjänst 2 kräver endas C kort. Du kommer jobba vecka 24-33. Endast dagtid måndag-fredag klockan 07:00-16:00. Distribution i Halmstads närområde.

Tjänst 3 kräver CE kort. Du kommer jobba vecka 25-32. Endast dagtid Måndag-fredag klockan 07-16. Distribution i Halmstads närområde.

För att vara intressant i denna process måste du ha.
C-kort/CE kort
Digitalt förarkort

Det är meriterande om du har:
YKB
ADR
Truckkort

Du kommer att få gå en upplärning hos kunden de första veckorna.

Personliga egenskaper

För att trivas på med arbetsuppgifterna tror vi att du har god lokalkännedom i Halmstad, har tidigare erfarenheter av liknande arbeten och gillar att jobba med lastbilen som redskap. I övrig tror vi att du är en social och flexibel person som gillar att visa på god service till PostNord och deras kunder. Arbetet kan stundtals vara tungt och stressigt så vi ser gärna att du som söker har god fysik och är stresstålig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Uniflex och PostNords önskemål är därför att alla frågor kring tjänsten går till oss på Uniflex.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Sommarjobb
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
16932
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=16932
Sista ansökningsdag:
2015-04-30
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb