Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

C-chaufför till väletablerade Nordisk Återvinning!

Om tjänsten

Har du C-körkort och letar efter nästa nya utmaning? Har du erfarenheter av att köra tunga fordon? Då är tjänsten som C-chaufför till etablerade Nordisk Återvinning i Mölndal något för dig!

 

Om tjänsten:

Nordisk återvinning levererar renhållningstjänster till kommuner och interkommunala avfallsföretag i hela landet. Deras målsättning är att etablera sig som en av de ledande aktörerna inom renhållningstjänster. De är lokaliserade i flera kommuner runt om i landet, men de har nu behov av nya medarbetare till sitt kontor i Mölndal. I rollen som C-chaufför kommer du att ingå i ett team av två som arbetar ihop under arbetsdagen. Det kommer att roteras mellan att köra renhållningsfordonet och att åka med.

 

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

 

• Utföra tilldelade turer med hög kvalitet och engagemang
• Utföra daglig tillsyn av det tilldelade fordonet

 

Om dig

Vi söker dig som har minst C-korts behörighet, YKB och gärna med en vana att framföra tunga fordon. Är du en lagspelare som engagerar dig i ditt arbete, är lösningsfokuserad och har hög arbetsmoral kommer du att trivas i din nya roll! Vi ser det som meriterande om du har vana av att arbeta med renhållningsfordon.

 

 

Viktigt för tjänsten är:

• C-körkort
• YKB
• Flytande svenska i tal och skrift
• Datorvana

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om anställningen

Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kommer att fortgå löpande och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos företaget.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

 

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

 

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Färm på amanda.farm@adecco.se 

 

Välkommen med din ansökan!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.adecco.se/ansok?zlid=8EE0F6EE-8F69-4C91-95A1-9AA3FB2FB83B&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2017-07-17
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb