Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

C-chauför sökes för extraarbete i Vänersborg!

Om tjänsten

Trivs du med att jobba självständigt på ett mobilt och fysiskt utmanande arbete? Adecco söker nu C-chaufförer för extraarbete som slamsugare/sophämtare till kund i Vänersborg.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av slamsugning och/eller sophämtning samt lastbilskörning. Tjänsten är ett extraarbete och du kommer att täcka upp vid frånvaro. Arbetstiderna är dagtid mellan kl 07.00 - 16.00. Du kommer att utgå från Heljestorp och köra i Trestad. 

Som konsult hos Adecco kommer du att få en anställning i Adeccos uthyrningsverksamhet och bli uthyrd till vår kund. Platserna tillsätts löpande under ansökningstiden så tveka inte att söka redan idag!

Observera att för att kvalificera dig för denna typ av anställning behöver du studera på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vem trivs här?
I din tjänst som slamsugare/sophämtare kommer du få stor nytta av dina goda kunskaper i att köra lastbil. Att du har C-körkort är en förutsättning för detta uppdrag. Vidare krävs det att du har en god fysik då det ofta förekommer tunga lyft i arbetet. Har du erfarenhet av slamsugning och/eller sophämtning är det ett stort plus. Det är önskvärt om du har god datavana eftersom det förekommer en del administrativa uppgifter. Har du dessutom utbildning i ADR är det meriterande.

Som person är du social, serviceinriktad och har en förmåga att arbeta självständigt. Du är arbetsvillig, tar initiativ och trivs med ett omväxlande arbete. För denna tjänst är det viktigt att du är flexibel och har en positiv inställning till att bli inringd med kort varsel samt arbeta övertid vid behov. Detta är ett perfekt jobb för dig som studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50 %. Tveka inte att söka redan idag!

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Industrial & Logistics förmedlar montörer, svetsare, cnc-operatörer, lagerarbetare eller truckförare. Först och främst arbetar vi med att hyra ut personal. Men vi kan även hjälpa dig med rekryteringar av till exempel projekt- och arbetsledare. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. 

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=B8497073-CB53-4B3A-9D41-17AFC7EE4E10
Sista ansökningsdag:
2015-09-07
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb