Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Carlsberg söker sommarvikarie - Chaufför till Göteborg

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består i att leverera våra drycker till våra kunder enligt en given rutt på ett effektivt sätt, med hänsyn till kostnadseffektivitet och miljöpåverkan. Du kommer också att ansvara för att rapportera eventuella kundönskemål och kundreturer samt eventuella avvikelser till din distributionsledare. I arbetet ingår också daglig tillsyn av fordon och truckar.
Kompetenskrav
Körkort CE
Du innehar har Truckkort, YKB och ADR 1.3 (ADR lightversion).

Utbildning
Gymnasiekompetens
Erfarenhet
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande likaså intyg/kursbevis för Eco Driving. Har du kunskap/erfarenhet om handterminaler så är det ett extra plus.


Carlsberg utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.Huvudkontoret är i Arenastaden, Solna. På bryggeriet i Falkenberg produceras öl, läsk, cider, still drink och RTD. I Ramlösa tillverkas naturligt mineralvatten. Vi har även 15 omlastningsstationer och kontor för vår distribution- och säljverksamhet.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Carlsberg Sverige - Falkenberg
Hemsida:
http://www.carlsberg.se

Ansökan

Referens:
Chaufför sommar Göteborg
E-postadress:
bo.stenstrom@carlsberg.se
Sista ansökningsdag:
2018-05-25


Senaste inkomna jobb