Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

CE-chaufför? Ansök här utan CV till en riktigt bra tjänst!

Om tjänsten

Tillbaka till lediga jobb (http://jobbmaskinen.se/lediga-tjanster/)

Om tjänsten
Det anställande företaget är ett familjeägt åkeri och är bland de äldre bolagen i branschen. Företaget är stabilt och utökar sin verksamhet i åkeriet och i dotterbolag inom logistik.

Tjänsten är baserad i Göteborg, du hämtar oftast ut lastbilen på morgonen och lastar den på ett distributionslager. Varorna körs redan ut till leveransmottagaren, antalet mottagare per dag är 2-3 st vilket är väldigt få för denna typen av körningar.

Om dig
Önskvärt är tidigare erfarenhet av att köra lastbil med släp. Kanske arbetar du idag med distribution men vill ha ett jobb med färre stopp över dagen?Eller kör du långt men vill slippa övernattningarna?

Du har CE-kort och YKB.
ADR är inget krav men önskvärt, arbetsgivaren kan bekosta detta.

Om företaget
Jobbmaskinen är i grunden ett rekryterings- och bemanningsföretag som är verksamt över hela södra Sverige och har egna kontor i Klippan och Landskrona. Jobbmaskinen levererar även tjänsten Stöd och matchning till Arbetsförmedlingen i Klippan och Höganäs. Du kan läsa mer om företaget här: www.jobbmaskinen.se (http://jobbmaskinen.se/stod-och-matchning-arbetsformedlingen-klippan/)

Vi har löpande rekryteringar till våra samarbetsföretag som idag finns i Malmö, Göteborg, Lund, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Åstorp och Markaryd.

Ansökan
Ring direkt till vår rekryterare,042-4442115 eller skicka ett mail med en kort beskrivning av dig själv, vad du har kört tidigare(biltyp, åkeri och tidsperiod) och vilka behörigheter du har.
Om du har ett CV kan du skicka in det via vår hemsida www.jobbmaskinen.se/lediga-tjanster/ (http://jobbmaskinen.se/lediga-tjanster/)

Har du frågor kring tjänsten?
Skriv till info@jobbmaskinen.se eller ring vår växel, 042-4442115 och bli kopplad till ansvarig rekryterare.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jobbmaskinen
Hemsida:
http://www.jobbmaskinen.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.jobbmaskinen.se/jobs/46087-ce-chauffor-ansok-har-utan-cv-till-en-riktigt-bra-tjanst?promotion=16530-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-12-30


Senaste inkomna jobb