CE chaufför för fast och behovsanställning

Om tjänsten

Redo för nya utmaningar? Vi på ekeby lotstjänst söker CE-chaufförer för distribution till en av våra kunder i Helsingborg.

Arbetsbeskrivning:
Du blir anställd hos, Ekeby lotstjänst och arbetar ute hos en av våra kunder. Som distributionschaufför utgår du från Helsingborg och kör en fast distributionskörning i Skåne. Arbetet innebär körning, lastning och lossning. Vår kunde levererar allt från styckegods, partigods till tempererade transporter.

Din profil:
Som person är du social och har ett positivt bemötande till såväl kunder som medarbetare. Eftersom arbetet innebär kundkontakt så är en känsla för service och en god samarbetsförmåga av stor vikt. Du kommer köra självständigt och därför är det viktigt med ett problemlösande arbetssätt. Vana vid tempererade transporter och vana vid handdator är meriterande.

Krav:
CE- behörighet
Truckkort
Digitalt förarkort
YKB
ADR
Fullgod svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder:
En attraktiv arbetsplats där vi matchar dina kompetenser med rätt kund. Vi erbjuder en heltidsanställning men är även i behov av personal för behovsanställning. Självklart får du en introduktion och möjlighet att åka med en av våra vana chaufförer innan uppdraget startar.

Lön enligt överenskommelse.

Tjänsten behöver tillsättas snarast så välkommen med din ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande.

Maila din ansökan och CV till ekebylotstjanst@hotmail.com

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ekeby Lotstjänst
Hemsida:
http://ekebylotstjanst.se

Ansökan

E-postadress:
ekebylotstjanst@hotmail.com
Sista ansökningsdag:
2019-03-11


Senaste inkomna jobb