Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

CE Chaufför Vikariat

Om tjänsten

CE-Chaufför - Vikariat

Till vår Malmö anläggning söker vi en chaufför med CE-behörighet för vikariat omgående och under sommaren till och med augusti. Du ingår i ett team om ca 9 chaufförer och 4 lastbilar.

Vårt uppdrag för våra restaurangkedjor ställer höga krav på både punktlighet, samarbete och kvalitet och i den kedjan är du en mycket viktig del. I arbetsuppgifterna ingår bl a terminalarbete såsom lastning av pallar. Distributionen sker både i stads trafik och på
landsbygd.

Din profil:
Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, självgående, ansvarsfull, har god lokal-kännedom och är en god lagspelare. Du har även bra social förmåga samt känner stolthet och tillfredställelse i att leverera slutprodukten av hela vår distributionstjänst till våra kunder då du är vårt ansikte utåt.

Krav för att söka är att du har:
-CE-behörighet med minst 1 års dokumenterad erfarenhet.
-Digitalt färdskrivarkort
-YKB
-Truck kort
-God svenska i tal och skrift
-God lokalkännedom i Malmö med omnejd

Erfarenhet från tidigare chaufförsjobb med kyl- och frys transporter är meriterande.

Vi erbjuder:
En anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken, arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, samt erbjuder goda
personalförmåner. Kollektivavtal finns.

För mer information kontakta platschef Helen Spors på telefon:
040-49 80 18. Märk ansökan med ?Vik Chaufför Malmö? och maila till: birgitta.ring@havilog.com senast 14 februari 2016.


HAVI Logistics Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald´s, Pizza Hut, Vapiano, Jensen´s Böfhus, Eden Salladsbar, Brämhults och Subway. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 1,7 mdr kronor och har ca 170 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
HAVILOG AB Malmö

Ansökan

E-postadress:
birgitta.ring@havilog.com
Sista ansökningsdag:
2016-02-14


Senaste inkomna jobb