Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chaufför B, Högsbo Göteborg

Om tjänsten

Bli en del av vårt team


Är du en serviceinriktad chaufför som har B-körkort, helst några års erfarenhet av distribution och som vill jobba i en omväxlade och trevlig miljö med bra stämning? Vi söker nu en chaufför till vårt kontor i Högsbo. Tjänsten som distributionschaufför kombineras med arbete i Företagscenter. Arbetsuppgifterna består därför av både utkörning och upphämtning av paket med bil, samt arbete på Företagscenter med ansvar för utlämning av paket.  
Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning.  
Tjänsten är tillsvidare på 100 % med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är schemalagda men varierande och ligger främst mellan 07.00 och 18.00, mån-fre.  
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Erfarenhet inom logistik- samt servicebranschen är meriterande.  
  
Vi levererar


Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
   
Ansök


Ansökan sker på annons. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila elin.loof@postnord.com, observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.  
 
Beställ gärna ett utdrag ur belastningsregistret via länken nedan i samband med att du söker tjänsten. Länk till blanketten. Detta är en förutsättning för en eventuell anställning.  
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga. 
 
Vi ser fram emot att höra av dig.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidareanställning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
PostNord Sverige AB
Hemsida:
www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/

Ansökan

Webbplats:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70649&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2017-09-10


Senaste inkomna jobb