Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chaufför C/CE, YKB och ADR 1.3

Om tjänsten

UniCollar söker en ny stjärna till vårt team i Värnamo!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är främst inom distribution. I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i GGVV regionen främst. Arbetstiderna är mellan 07:00-18:00 fyra dagar i veckan. Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning liksom social kompetens. Du kommer att vara företagets ansiktet utåt.

Om dig

Du har säkert en anställning idag men känner att det är dags att ta dig vidare på nya utmaningar och nya arbetssätt.Du självgående, flexibel och ansvarstagande. Du är van vid en arbetsdag där det ibland är många bollar i luften och stundtals hektiskt.För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker harC/CE behörighet med giltlig YKB samt gällande ADR 1.3. Du behärskar svenska i såväl tal och skrift.

Meriterande

God fysik

Har truckkort.

Om UniCollar

UniCollar Sweden AB Ett företags framgång bygger på duktiga medarbetare. Därför hjälper vi på UniCollar företagen i din region att hitta rätt man till rätt plats. Som stjärna är du anställd av oss och arbetar ute hos någon av våra kundföretag. UniCollar är medlem i Almega Bemanningsföretagen vilket ger dig samma trygghet och fördelar med kollektivavtal och försäkringar som hos en traditionell arbetsgivare.


Vi är ett snabbt växande team med motiverade medarbetare som alltid strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Som medlem i teamet är du en viktig resurs och vi ger dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och forma din karriär som du vill.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
UniCollar
Hemsida:
http://www.unicollar.se

Ansökan

Webbplats:
https://work.unicollar.se/jobs/60681-chauffor-c-ce-ykb-och-adr-1-3?promotion=22230-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2017-12-22


Senaste inkomna jobb