Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chaufför med utgång från Norrköping Sökes

Om tjänsten

Källs Godsfrakter i Norrköping AB (Ett familjeföretag från 1990 ) Ett viktigt och värdefullt åkeri för flera av våra långsiktiga kunder som varit med oss i snart 30 år.


?- Vi arbetar nära våra kunder och samarbetar även med några av de ledande åkeriföretagen i Norrköping.
-Vi kör idag gods från Sveriges ledande distributör av träbaserat skivmaterial och massivt trä till den svenska snickeri-industrin.

-Turbilar är något som stärkt vår position i branschen, och som då ställer höga krav på kvalitet i dom pågående jobben både före under och efter mötet med våra kunder.

-Vi utför även transporter av farligt gods som en viktig länk från kemiföretag med leveranser runt om i småland samt dalarna.

-Vi erbjuder en bra och trygg arbetsplats med en fin och välunderhållen vagnpark med bra faciliteter som t ex Kyl micro för arbetspassets måltider. Våra bilar servas och underhålls av de ackrediterade verkstäderna löpande.

-Bilarna är av modell Volvo Scania samt Mercedes. Alla med skåp som har öppningsbar sida. Vi lastar och lossar mestadels med truck från sidan.

-Våra körningar är återkommande med mer eller mindre fasta tider på vändande turbil.

-Jobbet kommer att läggas upp på 4 dagars vecka med en ledig dag (fredag)

Här kör vi….. ?
-Stockholm - Uppland - Gävle - Dalarna - Västerås - Närke - Värmland - Sörmland - Småland.

Det här söker vi. ?Chaufför CE YKB ADR Truck
Vill du hoppa på tåget?

-Till vår verksamhet i Norrköping söker vi en chaufför som vill utmana i yrket då det handlar om att få vara en viktig del i vår utveckling av åkeriet i ett bra Team.

-Kompetens, Engagemang och enkelhet kännetecknar vår företagskultur, där vi värdesätter tilltro och lojalitet i varje individ. Målet är vi tillsammans ska uppnå till en god yrkesnivå god lönsamhet samt en bra och sund arbetsplats att trivas i.

-Vi växer tillsammans med kollegor som har många års erfarenhet av våra pågående uppdrag.

-Roligt på jobbet? Här möter man iallafall alla årstiderna med många bra och trevliga människor från olika yrkeskategorier och orter som har ett behov av våra tjänster.

-Vi ser nu fram mot just din ansökan senast 12 Mars 2019 med ett CV och ett personligt brev till e-post patric@godsfrakter.se eller Patric 070-545 27 59 Eller Daniel 070-545 27 40.
Varm Välkomna ! Patric och Daniel Käll

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Källs Godsfrakter i Norrköping AB

Ansökan

E-postadress:
patric@godsfrakter.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb