Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Distributions-/fjärrbilsförare med CE-behörighet

Om tjänsten

HVF Transport AB utför livsmedelstransporter i Syd- och Mellansverige med fokus på flexibilitet och kvalité åt vår största kund DSV Road AB. Vårt huvudkontor finns i Västerås och vi har två filialer - i Göteborg och Helsingborg. Vi är idag drygt 300 medarbetare och Helsingborg, med mer än 150 chaufförer, är vår största och mest expansiva enhet.

Vi utökar vår personalstyrka och behöver omgående nyanställa 5 förare på heltid, främst för distributionskörning. Även timanställning kan erbjudas.

Kvalifikationer:
Du som söker bör ha minst ett års erfarenhet av distribution. CE-kort, digitalt förarkort, ADR och truckkort är ett krav.
Personliga egenskaper:
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen våra kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Vi kör stora volymer med både bil och släp så det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tjänsten är på heltid men finns även möjlighet till deltid.

Arbetsplats

Arbetsplats:
HVF TRANSPORT AB
Hemsida:
www.hvf.nu

Ansökan

E-postadress:
pia.larsson@hvf.nu


Senaste inkomna jobb