Gillar du att köra bil och letar efter helgarbete?

Om tjänsten

Om Instabox

Instabox är en tech-startup som vill förändra logistikbranschen. Vi tycker att det ska vara smidigt att handla på nätet och erbjuder våra kunder en snabb och smidig frakttjänst- allt för att underlätta i vardagen. Idag har vi ett tjugotal samarbetspartners där vi arbetar efter att våra konsumenter ska kunna handla och hämta ut sina order i något av våra 200 smarta skåp samma dag.

Om jobbet

I takt med att vi växer söker vi nu en kurir på deltid som vill arbeta lördagar och söndagar mellan kl.12-18. Timmarna kan komma att öka då nya rutter kan tillkomma.

Du kommer att utgå från vår terminal i Bromma där du kör och levererar paket till våra skåp som står runtom i Stockholms-området. I rollen kommer du även att hämta paket hos våra e-handlare och sortera dessa i vår terminal innan leverans.

I dagsläget kommer du köra bilar som enbart kräver B-körkort men vi tror på sikt att du kommer ha nytta av ditt C-körkort samt YKB.

Om dig som söker

Vi söker givetvis dig som är duktig på att köra bil!

Vi tror attdu tycker om människor och är trevlig att ha att göra med - både i trafiken, mot kollegor och givetvis våra kunder. Vi vill såklart att du är pålitlig och noggrann - vi håller alltid vad vi lovar våra kunder och du måste också tycka att det är viktigt att paketen kommer fram till rätt plats på rätt tid. Det är viktigt att du tar jobbet på allvar och håller utsatta deadlines.

Krav

- Någon tidigare erfarenhet av budbil/lager/logistik
- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- B-körkort

Meriterande

- C-körkort

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Bromma

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning, deltid.

Arbetstider: Lördagar och söndagar, kl.12-18.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Instabox
Hemsida:
http://www.instabox.se

Ansökan

Webbplats:
https://jobb.instabox.se/jobs/189604-gillar-du-att-kora-bil-och-letar-efter-helgarbete?promotion=75810-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-08-01


Senaste inkomna jobb