Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Glad och trevlig glassbilschaufför sökes!

Om tjänsten

Söker du sommarjobb, men kan redan nu tänka dig att arbeta extra? Har du körkort och erfarenhet från service? Nu söker vi 4 nya medarbetar till vår kund för distribution av glass runt om i stor Göteborg. Du kommer smygstarta vecka 12 med att arbeta 2-3 dagar i veckan med att leverara glass ut till olika kunder. Under sommaren kommer tjänsterna att omfatta heltidsarbete.

Din profil

Som person är du positivt och social, du tar egna initiativ och tycker om ordning. Du behöver ha B-körkort, och lokalkändedom över stor Göteborg.
Du trivs med att arbeta självständigt och har vana av att möta kunder i olika miljöer. Du har vana från någon form av varuhantering.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid 50%
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
LN Personal AB
Hemsida:
http://www.lnpersonal.se

Ansökan

Referens:
864
Webbplats:
http://www.lnpersonal.se/jobAnnons.asp?jaid=864&apply=true
Sista ansökningsdag:
2018-03-31


Senaste inkomna jobb