Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

kundorienterade CE och C chaufförer

Om tjänsten

Lastbilsförare
Vi söker kundorienterade CE och C chaufförer

Har du erfarenhet av distribution och trivs i en miljö med högt tempo där du får träffa många kunder varje arbetsdag? Har du dessutom CE eller C kort? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning: Heltid enligt arbetsschema på månadsbasis

Arbetsbeskrivning
Som CE och C chaufför hos vår kund i Tumba jobbar du med distribution runt om i Stockholm. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara följande:

• Lasta och lossa frysta samt torra matvaror ute hos kunderna
• Jobba med handdator och scanna alla varor
• Möta kunder vid varje leverans

Kvalifikationer
För denna tjänst är det ett krav att du antingen har CE eller C kort med digitalt förarbevis och YKB. Utöver detta ser vi det även som viktigt att du har jobbat med distribution i dina tidigare jobb. Du måste även inneha truckkort för att kunna lasta och lossa varorna ute hos kunderna. Då kundkontakt är en stor del i din vardag ser vi det som mycket meriterande om du har erfarenhet från detta sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person är du serviceinriktad och trivs att jobba i snabbt tempo. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: vid frågor kontakta gärna thomas.nygren@randstad.se

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB

Ansökan

Referens:
201163399
Webbplats:
https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201163399&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Sista ansökningsdag:
2018-10-31


Senaste inkomna jobb