Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Linjetrafikschaufförer med CE-kort till Tromsö i Norge!

Om tjänsten

Vill du köra långt, sova i bilen och ha en arbetsmiljö där du kan spana ut över vita bergstoppar? Just nu söker vi ett antal chaufförer till linjetrafikskörning på Nordnorges krävande vägar, detta uppdrag är för dig som vill ha en riktig utmaning!

Kunden är ett transportbolag, som erbjuder nationell linjetrafik, specialiserade transport och distributionslösningar. Utöver detta är Bring en betydande leverantör av transporttjänster mot Posten/Bring. Kunden har cirka 250 anställda, fördelade på avdelningar i Oslo, Fredrikstad, Gudbrandsdalen, Ålesund och Tromsö.

Nu ökar dom sin verksamhet i Troms och Finnmark och söker därmed flera långtransportchaufförer med behörighet CE. På de aktuella uppdraget kommer du ingå i ett team med chaufförer som kör fasta rutter och sporadiska turer i Troms och Finnmark. Stationeringsort är i utgångspunkt Tromsö eller Narvik, men alternativa möjligheter finns. På uppdraget hos kund erbjuds du enligt likabehandlingsprincipen, avtalsenlig, och konkurrenskraftig lön.

Det är en fördel om du löser eget boende i Tromsö och om du har med dig husvagn kan ditt uppehälle bli ännu billigare. Egen bil är att föredra. Detta uppdrag är tekniskt krävande och du kommer köra till stor del på vinterunderlag bland fjäll och på smala vägar, med andra ord behöver du drivas av att utmanas på jobbet.

Som konsult är du anställd hos StudentConsulting Norge AS och uthyrd till vår kund. Uppdraget startar så fort vi finner rätt person och inleds med en provanställning, gör du ett gott arbete finns det chans till fortsatt arbete.

Din profil
Kvalifikationskrav:
- Körkort: Behörighet CE
- Yrkeskompetensbevis
- Truckförarbevis
- Erfarenhet som yrkeschaufför inom bil och släp eller Semi
- Erfarenhet av att köra på norsk eller skandinaviska vintervägar
- Erfarenhet av att hantera kyl/frysaggregat
- God förmåga att kommunicera på ett skandinaviskt språk, muntligt och skriftlig.

Meriterande:
- ADR – behörighet.

Personliga egenskaper:
- Du är serviceinriktad och flexibel
- Gillar att arbeta i team och är lösningsorienterad
- Du är strukturerad och noggrann. Tar väl vara på lastbil och utrustning.
- Punktlig, pålitlig och stabil.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulent Eline Andreassen på tel: 45 83 99 63

Om företaget
Vi som jobbar på StudentConsulting brinner för att skapa jobb för unga i karriären, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/tromso/linjetrafikschaufforer-med-ce-kort-till-tromso-i-norge/35801/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35801
Sista ansökningsdag:
2017-06-01


Senaste inkomna jobb