Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lotsar utgång Hjärnarp

Om tjänsten

Att jobba på Tommy Nordberghs innebär att du blir del i ett team som hela tiden gör sitt yttersta för att överträffa våra kunders förväntningar och samtidigt värna den enskilda individens välbefinnande. Våra värderingar utgår från pålitlighet, kostnadseffektivitet, flexibilitet, ödmjukhet, utveckling och att leda genom föredöme. Det är inte fordonen eller IT-lösningarna som är avgörande för vår framgång, utan kompetensen, erfarenheten och personligheterna hos våra medarbetare. Därför söker vi ständigt efter drivna och nyfikna personer, som vill vara med och hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika. Vår verksamhet är under stark utveckling, vilket ger förutsättningar för en spännande karriär med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker nu erfarna lotsar. Att arbeta som lots hos oss innebär att du lossar och lastar våra ekipage med utgång från Hjärnarp. Våra ekipage är nästintill uteslutande bil och släp, därav är det önskvärt att ni har kör- och backvana med det. Vi hanterar och transporterar livsmedel och det är därför meriterande att du som söker har erfarenhet av livsmedelstransporter, både kylda och frysta såväl som koloniala.

Vi söker chaufförer med CE-kort, digitalkort och giltigt truckkort.

Skicka Din ansökan till personal@tnordbergh.se
Ange referens Hjärnarp i ämnesraden

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
TOMMY NORDBERGHS ÅKERI AB
Hemsida:
http://www.tnordbergh.se

Ansökan

Referens:
Hjärnarp
E-postadress:
personal@tnordbergh.se


Senaste inkomna jobb