Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionsmedarbetare - lastbilschaufför

Om tjänsten

Vi söker en flexibel person till främst vår produktion men ibland också som lastbilschaufför.
Som produktionsmedarbetare kommer du att utföra tömning, diskning och upphettning av använd frityrolja. Även renhållningsarbete, underhåll, körning med lastmaskin samt lastning och lossning av gods ingår i arbetsuppgifterna.
Arbetet är varierande och i stor utsträckning fysiskt krävande.
I rollen som chaufför kommer du att arbeta med att samla in använd frityrolja från våra kunder. Insamlingen görs med tung lastbil, ofta med släp, och även här är det viktigt med en god grundfysik då kärlen som oljan förvaras i är tunga och ibland placerade i trånga och svåråtkomliga utrymmen. Övernattning på annan ort kan förekomma.

I tjänsten kommer du jobba inom hela produktionskedjan från kund till mottagare, här finns således möjlighet att få insyn i hela processen hos oss på Sveprol och att vara med på vår spännande tillväxtresa.


Du bör ha körkort med behörighet CE, YKB samt tidigare vana av att köra tung lastbil med släp både i stadstrafik och på landsbygd. Du måste också ha tillgång till egen bil då vår produktionsanläggning ligger utanför Norrköping och förbindelsen med kollektivtrafik är begränsad.
För att kunna ge våra kunder bra service måste du vara svensktalande, kunskaper i engelska är meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att jobba inom processindustrin och kan hantera truck och lastmaskin.

För att trivas hos oss ska du ha förmåga att ta egna initiativ, vara en lagspelare men även ta stort eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål. Du måste också ha en positiv grundinställning då vi här på Sveprol, utöver en rent säkerhetsmässigt trygg arbetsmiljö, gärna kryddar den med humor och prioriterar en god anda.

Sveprol Bio Production AB är verksamt inom biobränsle- biogas- och oljeåtervinningsbranschen. Vi är en viktig del av MBP Solutions med systerbolag i Norge, Danmark, England, Holland, Schweiz, Italien, USA och Kanada. Vi är ett företag med stort hållbarhetsfokus och växer stadigt. Därför söker vi nu efter ytterligare en medarbetare med stationering i Norrköping.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sveprol Bio Production AB
Hemsida:
http://www.mbpgroup.eu

Ansökan

E-postadress:
humanresources@mbpsolutions.com
Sista ansökningsdag:
2018-10-01
Övrigt:
Då vi gör löpande urval av ansökningar uppmuntrar dig att sända en ansökan med CV snarast. Sista ansökningsdag är 2018-09-28. Märk din ansökan ”Produktionsmedarbetare/Lastbilschaufför -SVEPROL” och sänd den till humanresources@mbpsolutions.com Eventuella frågor om tjänsten kan ställas till HR-manager Helena Nilsson, 072-743 46 00.


Senaste inkomna jobb