Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Säljande leveranspersonal, internsäljare (Skåne/Småland)

Om tjänsten

Arbetet är delvis fysiskt då du kommer att besöka 8-10 butiker dagligen, mestadels livsmedelsbutiker, och där fylla på produkter och ta hand om ”vår hylla” så att det ser snyggt och säljande ut. Du diskuterar med butikens ansvarige om hur försäljningen går och hur produkterna kan exponeras eller om någon kampanj ska genomföras.

Vi ger dig all utbildning du behöver, både om våra produkter och hur vi arbetar i butik. Minst en gång i månaden kommer du till vårt huvudkontor i Norrköping och får vidareutbildning, och tillsammans med vår övriga personal planerar du den närmaste månaden.

Vi söker säljande leveranspersonal, internsäljare, till östra Småland och Skåne. Vi söker dig som älskar att träffa människor, köra bil (lätt lastbil) och har en positiv syn på tillvaron. Vi ser mer till dina personliga egenskaper än vad du gjort tidigare. För oss är det viktigt att du passar in i vår gäng, är arbetssam, tycker om att träffa människor och känner en stolthet över det produkter du representerar.

WellNOx Health grundades 2015. Vi utvecklar, säljer och distribuerar funktionsdrycker. Vår målgrupp är den hälsomedvetna individen som bryr sig om vad den äter och dricker. Vi levererar till ca. 600 livsmedelsbutiker i Sverige och har även hälsokostbutiker och webbutiker som kunder. Vi är idag 21 anställda och kommer i år omsätta drygt 30 miljoner kr.

WellNOx är ett initiativ för att fler människor ska få tillgång till naturliga produkter direkt från naturens eget skafferi. Det pågår mycket och intensiv forskning idag inom en mängd områden och det diskuteras flitigt hur det vi stoppar i oss påverkar vår hälsa.

Vi tror genuint på idén och vill sprida kunskapen och tillgången till så många som möjligt. Vi värnar om enkelhet och äkthet, och bara de bästa råvarorna är bra nog.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Du erbjuds fast lön plus provision, vilket gör att du har stor möjlighet att påverka din lön i positiv riktning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wellnox Health AB
Hemsida:
http://www.wellnox.se

Ansökan

Referens:
Internsäljare
E-postadress:
ansokan@wellnox.se
Sista ansökningsdag:
2019-04-02
Övrigt:
Intervjuer och urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt!


Senaste inkomna jobb