Semestervikarier - Chaufförer

Om tjänsten

Nu söker vi en sommarchaufför till vår terminal i Norrköping. Arbetstiden är dagtid mellan 6-15.

Kravprofil och personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket kundkontakt därför måste du förstå och kunna göra dig förstådd på svenska. Andra viktiga egenskaper är servicekänsla, ordningssinne, aktsamhet om fordon och gods.

Du har:

- CE-behörighet
- digitalt förarkort
- YKB samt truckkort A-klass
- Det är meriterande om du har E-behörighet då många av våra transporter sker med släp

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt.Intervjuer kommer ske löpande och besked kan komma att lämnas innan ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 22 februari

Tillträdesdag: efter överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: Visstid/dagtid

Placeringsort: Norrköping

För mer information om tjänsten: Bo Carlsson 076-5010380, Daniel Forsström 070-1867091.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord: Chaufför, lastbilschaufför, distributionschaufför, trailerchaufför, tankbil, CE-körkort, Spendrups bryggeri, Spendrups, bryggeri, Vårby, Stockholm.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Spendrups
Hemsida:
http://spendrups.se

Ansökan

Webbplats:
https://karriar.spendrups.se/jobs/189835-semestervikarier-chaufforer?promotion=76078-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-08-02


Senaste inkomna jobb