Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvik. Chaufför B, Halmstad

Om tjänsten

Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Vårt ledord är Vi levererar.

Bli en del av vårt team
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Halmstad HUB. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid , vardagar. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start 2019-06-17 och sträcker sig till 2019-08-18.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande samt B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta frida.roos@postnord.com eller 010-436 2423. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Omgående
Sommarjobb
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
PostNord Sverige AB, Bemanning, PostNord Region Syd

Ansökan

Referens:
2019/215
Webbplats:
https://postnord.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:252773/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2019-06-01


Senaste inkomna jobb