Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studenter sökes omgående till produktionsavdelning hos livsmedelsföretag

Om tjänsten

Är du student och söker extrajobb med start omgående? Har du erfarenhet av produktionsarbete eller brinner du för att snabbt lära dig nya arbetsuppgifter? Sök tjänsten som produktionspersonal!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning 5 studenter som vill jobba deltid på en produktionsavdelning. Som produktionspersonal tillverkar och förpackar du kundens produkter tillsammans med ett team på 6-7 personer. Uppdraget är med start omgående och pågår t.o.m. februari med god chans till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionspersonal kommer du ingå i ett team på 6-7 personer. Arbetsuppgifterna är tillverkning och paketering av det livsmedel som tillverkas hos kunden vilket innebär ett visst handarbete. Dessutom läggs stor vikt vid kvalitetsdokumentation, god svenska såväl skriftlig som muntlig är därför av vikt. Som produktionspersonal ställs höga krav på noggrannhet då det är livsmedel som hanteras.

Du kommer till exempel att:


* Tillverka produkterna
* Paketera tillverkade produkter


Tjänsten passar dig som är student och söker ett extraarbete på 2-4 dagar/veckan. Som person ska du vara flexibel och sprida en god stämning tillsammans med dina kollegor.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som..


* Talar och skriver god svenska då det ingår mycket dokumentation i arbetet.
* Studerar på minst 50% vid högskola eller universitet


Det är meriterande om du har…


* Arbetat i produktion och tillverkning tidigare


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid. Mån-fre 07.15-16.15
* Placering: Stockholm
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
07.15-16.15
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14980514
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/studenter-sokes-omgaende-till-produktionsavdelning-hos-livsmedelsforetag/14980514?apply=1
Sista ansökningsdag:
2017-12-21


Senaste inkomna jobb