Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sugen på att bli distributionsförare? Vi ordnar CE-utbildningen!

Om tjänsten

Utbildningen: Utbildningen startar v8-13 (18/2-31/3) med teori till C- körkort, YKB, ADR samt truckkort. Praktisk träning med erfaren chaufför genomförs v14-16 på C-behörigheten samtidigt som uppdraget är att fortsätta plugga E-teorin under denna period.
V17-20: Teoripluggandet fortsätter tills E-teoriprovet är avklarat, men då vi hoppas flera är klara redan börjar vi med släpträningslektioner.
Målet är att vara klar med YKB, ADR, truck samt CE-behörigheten v 21, då upplärningen inför sommaren startar. För att provanställningen ska starta behöver du vara klar med alla behörigheter. Om du jobbar hos oss under 1 år efter att du tagit behörigheterna står företaget för utbildningskostnaden.

Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i något av våra team inom Holfastkoncernen.
BEVES är ca 50 chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har 25 fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljö-vänligt bränsle.
Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Maten levereras vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor och innebär därför mycket kundkontakt.

Godsservice med ca 80 chaufförer, 5 arbetsledare, en trafikledare och driftchefen. En arbetsdag kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till enda kunden DB Schenker. Vi är den största transportören i Värmland av krets- och lokaltrafik och bedriver fjärrverksamhet i vissa delar av Sverige. Vi erbjuder också hemleverans av paket till privatpersoner.


Kvalifikationer: Som person har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar att ta i och när saker går undan. Du har god studieförmåga och datavana. Tidigare erfarenhet av branschen som förare av budbil, truckförare på lager eller liknande är meriterande.

Kraven för att vara aktuell för utbildningen är att du har:
- B-körkort
- fyllt 21 år.
- skaffat körtillstånd för CE-behörighet med tillhörande hälsokontroll innan utbildningen startar
- ekonomisk möjlighet att gå utbildningen under våren 2019.

Under sommaren 2019 behöver du vara tillgänglig för jobb hos oss.

Du kommer att ingå i något av våra team inom Holfastkoncernen på Beves Express eller Godsservice Karlstad.
BEVES är ca 50 chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har 25 fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljövänligt bränsle.
Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Du levererar maten till kunder som butiker, äldreboenden och skolor och innebär därför mycket kundkontakt.

Godsservice har ca 80 chaufförer, 5 arbetsledare, en trafikledare och driftchef. Vi är den största transportören i Värmland av krets- och lokaltrafik åt vår enda kund DB Schenker och bedriver även fjärrverksamhet i vissa delar av Sverige. En arbetsdag som chaufför kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till företag. Det kan också vara hemleverans av paket till privatpersoner.

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
När du har alla behörigheter CE, YKB, ADR samt truckkort erbjuds en provanställning. Stationeringsort: Karlstad.

Behovsanställning kan bli aktuellt fr o m v 16. Under sommaren: vikariat som chaufför även om du inte klarat alla behörigheter ännu.
Lön:
Lön efter Transports kollektivavtal. Vi erbjuder trygga anställningar och har ett nära och gott samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet. Vi har bra personalförmåner och jobbar aktivt med hälsa och friskvård för våra anställda.

Arbetsplats

Arbetsplats:
BEVES EXPRESS AB

Ansökan

Referens:
Utbildning distributionsförare
Webbplats:
http://otab.se/lediga-jobb
E-postadress:
lena@holfast.se
Sista ansökningsdag:
2018-11-04
Övrigt:
Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss! Skriv ett personligt brev med beskrivning av vem du är och motivering till varför du vill utbilda dig till distributionsförare och ett CV med vad du har gått för utbildningar, jobberfarenheter sen tidigare och fritidsintressen. Välkommen med din ansökan!


Senaste inkomna jobb