Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker C samt CE-Chaufförer

Om tjänsten

Om tjänsten

Vi kommer att tillsätta flertalet tjänster till våra kunder i Örebro med omnejd.

I arbetet som chaufför krävs god vana från yrket. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kund.
Då arbetstiderna varierar så ställer vi höga krav på att du kan arbeta alla skift och därmed även obekväma arbetstider. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift eftersom att all kommunikation sker på svenska.


Din profil

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av arbete som C eller CE-chaufför inom distribution eller fjärrkörningar. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå i ett arbete med högt tempo och där tiden är knapp.
Du innehar självklart C eller CE-behörighet och har dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete inom distribution och fjärrkörning samt innehar ett digitalt färdskrivarkort. Om du har ADR, YKB eller truckkort A+B är det meriterande. Det är även meriterande om du har vana av handdator och erfarenhet av terminalarbete.


Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Arena Personal AB
Hemsida:
http://www.arenapersonal.com

Ansökan

Referens:
1649
Webbplats:
http://www.arenapersonal.com/jobbannons.aspx?jaid=1649
Sista ansökningsdag:
2014-12-25
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb